Prova På Taido

Alla kan träna Taido, oavsett ålder eller fysik, då du alltid börjar på ruta ett och får en organiserad träning hos oss för att bygga upp din fysik och kondition från det första träningspasset. Redan från början kommer du att utveckla kondition, styrka och koordination men även få testa på gymnastiska rörelser. Självklart hjälper vi dig igenom samtliga moment och vi har en väl utvecklad metodik för att träna säkert och undvika skador.

TRÄNA TAIDO

Ett vanligt träningspass innehåller mental fokusering, gymnastik, teknik- och formträning, kampövningar och stretching. Genom träningen byggs din kondition, styrka, kroppskontroll och framförallt smidighet upp – samtidigt som du har roligt.
 

FYSISK TRÄNING

Utveckla din styrka, balans och smidighet.
 

PERSONLIG UTVECKLING

Lär dig respekt, disciplin och ledarskap.
 

RIKTIGA VÄNNER

Ha kul tillsammans genom träning och tävling.
 

DETTA ÄR TAIDO

Taido är en modern japansk kampkonst – en rolig träningsform för dig som gillar rörelse och vill bli smidigare. Sverige är en av de främsta taidonationerna i världen, även i tävlingssammanhang.

Med taidoträning vill vi bidra till barns och ungdomars utveckling av motoriska färdigheter, rumsuppfattning, koordination samt rörelseglädje.

Målet är att stärka självkänslan vilken är en viktig grund för inlärningsförmågan samt lusten att alltid försöka.

 

I samarbete med

SVENSKA TAIDOFÖRBUNDET

 

DETTA ÄR TAIDO

video
play-sharp-fill