Landslags Aktiva

Från Uddevalla Taidoklubb

Rickard Dahl

Rickard, en erfaren Taido-utövare med 2a Dan som har imponerande meriter. Han har varit en viktig del av Svenska Taido Landslaget sedan EM i Finland 2019, och hans mål är att ta sig till World Taido Championship som kommer att äga rum i Japan sommaren 2023.

 

Rickard är en del av SB&K:s Elit & Utvecklingsprogram sedan våren 2022 vilket bevisar hans engagemang och hängivenhet till sporten.

 

Hans meriter är imponerande med 3 Guld, 8 Silver och 1 Brons på SM, 1 Guld på NM samt 1 Silver och 1 Brons på EM. Rickard är en förebild för alla som vill utvecklas i Taido-sporten och inspirerar med sitt hårda arbete och passion.

Moa Celander

Moa är en ambitiös taido-utövare som har imponerat sedan hennes debut på EM i Finland 2019. Med en 1 Dan grad i bagaget har hon varit en pålitlig deltagare i det svenska landslaget sedan dess och siktar nu högt på World Taido Championship som kommer att hållas i Japan sommaren 2023.

 

Moa är också en del av SB&K:s Elit & Utvecklingsprogram sedan våren 2022, vilket visar på hennes engagemang och hårda arbete för att nå sina mål.

 

Med en imponerande meritlista som inkluderar 4 SM-guld, 2 silver och 2 bronsmedaljer, 1 NM-guld och 1 silver samt 1 EM-silvermedalj, är det tydligt att Moa är en framgångsrik och dedikerad taido-utövare.

Wilma Samuelsson

Wilma, en ung och ambitiös Taido-utövare som ständigt strävar efter att bli den bästa versionen av mig själv. Med mina färdigheter och min passion för denna fantastiska kampsport har jag redan gjort min landslagsdebut på EM i Finland år 2019, vilket var en höjdpunkt i mitt liv.

Men det är inte nog för mig – mitt mål är att kvalificera mig för World Taido Championship som arrangeras i Japan år 2023. Jag är fast besluten att fortsätta träna hårt och utveckla mina färdigheter för att ta mig dit och visa vad jag är kapabel till på den internationella scenen.

Jag är även stolt över att ha blivit antagen till SB&K:s Elit & Utvecklingsprogram, där jag får chansen att träna med några av de mest talangfulla och ambitiösa Taido-utövarna i Sverige. 

Daniel Andersson

Daniel, framgångsrik Taido-utövare med en stolt historia inom Svenska Taido Landslaget. Som innehavare av 5 Dan i denna fantastiska kampsport har jag varit aktiv sedan många år tillbaka och debuterade för landslaget på mitt första EM redan år 2003.

Under min karriär har jag fått äran att representera Sverige i flera internationella tävlingar, och jag har varit en viktig del av landslaget fram till VM 2013. Tyvärr tvingades jag ta en ofrivillig paus på grund av en skada på mitt knä. Men nu är jag tillbaka och mer motiverad än någonsin att fortsätta min resa inom Taido.

Mitt fokus är nu på det kommande stora mästerskapet som kommer att äga rum i Japan sommaren 2023. Jag tränar hårt och arbetar hårt för att återigen representera Sverige och visa vad jag kan göra på den internationella scenen.

Jag är fast besluten om att fortsätta utvecklas och växa som Taido-utövare, och jag ser fram emot att möta nya utmaningar och ta mina färdigheter till nya höjder. Tack för att du lyssnat på min historia, och jag hoppas att vi ses på en Taido-tävling i framtiden!

Johannes Björkhem

Sedan han började träna 2011 vid Uddevalla Taidoklubb Taikei, har Johannes visat en otrolig talang och förmåga inom Taido. Hans hårda arbete och dedikation har gett honom flera framgångar på tävlingsarenorna.

 

Johannes har vunnit en SM-guldmedalj och en bronsmedalj samt en NM-guldmedalj, vilket visar hans förmåga att prestera på högsta nivå i de mest prestigefyllda Taido-tävlingarna i Sverige och Norden. Hans prestationer på tävlingsarenorna talar för sig själva och visar hans talang och potential inom sporten.

 

Som bekräftelse på sin talang och prestationer inom sporten har Johannes haft möjligheten att träna med landslaget sedan 2020, vilket är en stor ära. Hans passion och engagemang för Taido är verkligen inspirerande, och han fortsätter att sträva efter att nå nya höjder i sin karriär.

 

Om du är intresserad av att lära känna Johannes eller upptäcka mer om Taido, så tveka inte att ta kontakt. Han är en av de mest lovande Taido-utövarna i Sverige och en sann inspirationskälla för alla som vill bli bättre inom sporten.

Oscar Björkhem

Oscar, en av Sveriges mest talangfulla Taido-utövare. Oscar har tränat Taido sedan 2012 vid Uddevalla Taidoklubb Taikei och har sedan dess visat en otrolig talang och passion för sporten.

 

Under åren har Oscar utvecklat sin teknik och sin förmåga genom hård träning och dedikation, och hans prestationer på tävlingsarenorna talar för sig själva. Med sin 2 Kyu är han en av de mest lovande utövarna i sin klass, och han har vunnit flera medaljer i de mest prestigefyllda Taido-tävlingarna i Sverige och Norden.

 

Oscars meriter inkluderar en SM-guldmedalj och en bronsmedalj, en NM-guldmedalj och fyra USM-guldmedaljer. Detta visar hans förmåga att prestera på högsta nivå och hans engagemang för att utveckla sin färdighet inom Taido.

 

Oscar har nyligen fått chansen att träna med landslaget, vilket är en stor ära och en bekräftelse på hans talang och prestationer. Med sin dedikation och engagemang för sporten har Oscar en spännande framtid inom Taido. Vi ser fram emot att se hans fortsatta framgångar och prestationer på tävlingsarenorna i framtiden!