Instruktörer

Stefan Nilsson

Huvudinstruktör

Är en högt respekterad Taido-utövare med imponerande meriter. Med sin 6 Dan Kyoshi grad har jag dedikerat merparten av mitt liv åt att utveckla min kunskap och färdigheter inom Taido.

 

Min passion för Taido startade redan i februari 1984 och sedan dess har jag ägnat mig åt att bli en expert inom sporten. Efter bara fyra år i träning åkte jag till Japan 1988 där jag tränade i sex veckor på Daito Bunka University och graderades till Shodan, det första svarta bältet. Det var en fantastisk upplevelse som jag alltid kommer att minnas.

 

Under samma år blev jag en del av landslaget och tävlade för Sverige fram till 1997. Jag hade äran att representera Sverige på den internationella arenan och jag är stolt över mina prestationer som tävlande.

 

Efter min karriär som tävlande har jag ägnat mig åt att vara landslagstränare och instruktör i Taido i åtskilliga år. Jag har haft förmånen att träna och lära ut till många ambitiösa utövare, och jag är glad över att kunna dela min kunskap och erfarenhet med andra som är lika passionerade som jag.

 

Om du vill lära dig mer om Taido eller om du vill ta din träning till nästa nivå, är du välkommen att kontakta mig. Jag är en erkänd expert inom Taido och jag är mer än villig att dela min kunskap och erfarenhet med dig.

Daniel Andersson

Instruktör

Hej! Mitt namn är Daniel och jag har graden 5 dan Renshi inom Taido. Jag är inte bara en aktiv utövare, utan även ordförande för Uddevalla Taidoklubb, där jag brinner för att utveckla klubben och dess medlemmar.

 

Jag har tränat Taido sedan 1996 och har sedan dess haft flera utmanande och spännande erfarenheter inom sporten. När jag var 15 år, blev jag utvald att delta i min första landslagsträning och 2003 hade jag äran att representera Sverige på mitt första EM.

 

Numera är jag också en passionerad tränare för ungdomar över 12 år. Att få se mina elever utvecklas och växa inom sporten är verkligen en av de mest tillfredsställande sakerna jag kan tänka mig.

 

Jag är alltid öppen för att träffa nya människor och diskutera allt som har med Taido att göra. Om du är intresserad av att veta mer om Uddevalla Taidoklubb eller vill ha tips och råd för din egen Taido-träning, tveka inte att kontakta mig.

Juniorinstruktörer


Marlene Berglöv

Huvudinstruktör

Grad: 4 Dan Renshi 

Karl-Henrik Björkhem

Instruktör

Karl-Henrik, en passionerad och engagerad medlem i Uddevalla Taidoklubb! Trött på att bara sitta och titta på medan hans barn tränade, beslutade Karl-Henrik att själv lära sig denna japanska kampsport och har sedan dess blivit en främsta representant för Taido i klubben.

 

Som en aktiv del av styrelsen i klubben arbetar Karl-Henrik hårt för att främja Taido och dess principer. Han är också en hängiven tränare som tar sig tid att hjälpa till med juniorträningen på söndagar, vilket visar hans starka engagemang för nästa generation av Taido-entusiaster.

 

Bli en del av Uddevalla Taidoklubb idag och upplev den kraftfulla kampsporten Taido tillsammans med Karl-Henrik och andra passionerade medlemmar. Lär dig grundprinciperna i Taido och få möjlighet att träna med en av klubbens främsta representanter!

Isak Apelryd

Hjälptränare

Hej!

Jag heter Isak och har hjälp till på barnrtäningarna sedan början av höstterminen 2022. Jag går i skolan och läser El och Energi, med IT som inriktning.


Jag började att träna Taido 2018 och har nu 3 Kyu. Varför jag fortsätter med Taido är för att det är en jämn träning för hela kroppen jämfört med andra sporter

Hampus West

Hjälptränare

Hej, Jag heter Hampus och är 17år. Jag går på Teknikprogrammet i Uddevalla och har tränat Taido i cirka 3år!  Det jag tycker om med Taidon är att den är väldigt flexibel och man kan alltid hitta på något nytt och roligt!